Coach Seksueel Bewustzijn

Sinds 2007 bied ik als coach seksueel bewustzijn/Lifestyle coach de mogelijkheid om via gesprekken (meer) inzicht te krijgen in jouw individuele seksleven. Deze gesprekken kunnen over alles gaan dat met seksualiteit te maken heeft, zaken zoals:
Seksualiteit algemeen, seks na seksueel misbruik (dit is geen trauma verwerking), leren omgaan met verschil in verlangen, werken aan balans in de seksuele relatie, polyamorie.
Op het gebied van kinky seks/bdsm heb ik een zeer brede expertise vooral gericht op acceptatie van bdsm verlangens, in kaart brengen van individuele behoeftes binnen bdsm, verantwoord daten, herkennen en voorkomen van misbruik binnen bdsm, verkrijgen van een gezonde relatie na misbruik binnen een bdsm relatie, omgaan met verschil in verlangen, vinden van een partner/gelijkgestemden/speelruimtes/feesten en ik bied ook een vorm van mentorschap aan.
Op de pagina Vormen van support kun je een uitgebreide toelichting op bovenstaande onderwerpen bekijken.

Ik werk met waardebepaling achteraf, jij bepaalt (achteraf) wat mijn dienstverlening  jou waard is geweest. Ik daag je uit om na te denken wat de gesprekken met mij jou hebben opgeleverd, en wat dit jou waard is. Vind je het lastig om een bedrag te koppelen aan waarde? Kijk gerust wat het uurtarief van andere coaches is en baseer jouw prijs daarop.

Waardebepaling achteraf betekent niet dat mijn hulp gratis is, het betekent evenmin dat ik ‘zwart’ werk. Wanneer jij bepaalt hebt wat de tijd die ik geïnvesteerd heb in het contact met jou voor prijs mag hebben laat je mij dit weten zodat ik een factuur voor dit bedrag kan opmaken (ik maak er een bedrag inclusief btw van).
Voor meer vragen en informatie over hoe Waardebepaling achteraf werkt verwijs ik je graag naar deze pagina met uitleg en veelgestelde vragen.

Wanneer je in de regio Valkenswaard/Eindhoven woont dan kunnen gesprekken bij jou/jullie thuis gevoerd worden. Het is mijn ervaring dat praten over seks en intimiteit het makkelijkst is wanneer iemand in een vertrouwde omgeving is, en welke omgeving is er nu meer vertrouwd dan je eigen thuis? Mocht je de voorkeur geven aan anoniem blijven of niet in de regio Valkenswaard/Eindhoven wonen maar wil je wel gebruik maken van mijn hulp als coach dan is er de optie  E Coaching, via email, chat of telefonisch kun je contact met mij hebben op een tijd die jou het best uit komt. Ik ben zowel overdag als in de avonduren doordeweeks beschikbaar. Een afspraak kun je maken via het contact formulier

Wanneer je twijfelt of ik wel iets voor je kan betekenen mag je altijd contact met me opnemen. Maak bij voorkeur gebruik van het contact formulier.

Karen Smits

 

 

 

Bewaren

Geef een reactie