Doneer

Als geregistreerd gebruiker kun je op deze website gebruik maken van diverse gratis artikelen en cursussen op het gebied van seksueel bewustzijn, met in het bijzonder aandacht voor omgaan met een verschil in verlangen en accepteren en beleven van bdsm.

Door de jaren heen heb ik enorm veel informatieve teksten geschreven, deze stel ik geheel belangeloos beschikbaar in de hoop anderen ermee te helpen. Ook ben ik ten alle tijden bereid om vragen te beantwoorden, advies en tips te geven, een luisterend oor te bieden of de rol van mentor op me te nemen. Als geregistreerd gebruiker kun je via het beveiligde systeem berichten naar mij versturen die doorgaans nog dezelfde dag worden beantwoord. Indien gewenst kan er ook vanuit deze berichten overgeschakeld worden naar een chat systeem, deze is volledig anoniem en zonder camera.

Omdat ik er van overtuigd ben dat ik via deze website een helpende hand bied laat ik het aan de bezoeker over om te beslissen welke waarde hieraan te koppelen. Het is mogelijk om te doneren via PayPal. Dit is uiteraard een vrijwillige keuze die ieder voor zich maken mag.
Mocht je willen doneren dan kun  je dit doen via deze link.

Voor gerichte coaching werk ik met waardebepaling achteraf, in principe komt het erop neer dat je eerst gebruik maakt van mijn diensten en daarna bepaalt wat je mij betalen wilt. Uiteraard kun je hiervoor een factuur ontvangen. Meer over deze Waardebepaling achteraf lees je hier

Heb je vragen over waardebepaling achteraf of over doneren ook dan kun je uiteraard contact met mij opnemen.