Kinky Seks, Bdsm & Fetishes

Ondanks het succes rondom de boeken Vijftig Tinten grijs lijkt er nog altijd een taboe te rusten op het praten over kinky seks, en meer in het bijzonder over bdsm, sadomachisme, fetishes en bondage. Ik merk vaak dat mensen jarenlang deze verlangens als groot geheim met zich mee brengen. De angst afgewezen te worden door een partner verhindert menigeen om vrijuit te durven praten over verlangens op het gebied van kinky seks. De beleving van kinky seks kan een leuke toevoeging bieden op je seksleven, misschien heb je altijd al gefantaseerd over hoe het zou zijn om je partner vast te mogen binden, blinddoeken en dan verwennen. Of ben jij het die graag machteloos gemaakt wordt om zo optimaal te kunnen genieten. Het taboe op zaken als fetishisme, bondage, sado/masochisme en bdsm neemt gelukkig steeds meer af. Je kunt op deze website een aantal informatieve artikelen vinden, deel ik artikelen en videos die in de media verschijnen en bied ik een aantal gratis cursussen aan.

Zelf ben ik absoluut geen voorstander van het gebruik van termen, persoonlijk maak ik geen onderscheid tussen seks en kinky seks echter soms kan het gebruik van termen zaken net iets meer verhelderen. Wat zeker handig is is wanneer je probeert je eigen verlangens te begrijpen, of wanneer je probeert een weg te vinden met jouw persoonlijke seksuele verlangens.
Misschien loop je al jaren rond met geheime verlangens en wil je graag eens met iemand praten over deze verlangens, als coach kan ik je via gesprekken helpen om deze verlangens te accepteren als deel van jouw persoonlijkheid. Door verlangens in ons zelf te ontkennen zijn we eigenlijk bezig een deel van ons zelf te ontkennen, het kan bevrijdend werken om jezelf toe te staan te mogen voelen wat jij voelt. Te mogen zeggen tegen jezelf ‘hé, dit ben ik en ik houd van…(vul maar in).

Regelmatig merk ik in gesprekken met cliënten dat men het gevoel heeft de enige te zijn die deze verlangens heeft, het kan een ware openbaring zijn te ontdekken dat je zelden de enige bent. Het kan prettig zijn om in contact te komen met gelijkgestemden, om te praten, voor de herkenning en om te leren accepteren wie jij bent mét jouw seksuele voorkeuren en verlangens. Als kink aware coach kan ik je helpen in contact te komen met gelijkgestemden, ik kan je de weg wijzen naar online platformen en bijeenkomsten waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Zelf ben ik beheerder van de website BdsmMinnend, dit is een besloten online community (online sinds 2001) die ruimte biedt aan gelijkgestemden om met elkaar over bdsm te praten. Je bent van harte welkom je aan te melden op deze website.

Gesprekken met mij als coach helpen jezelf volledig te accepteren mét jouw seksuele voorkeuren, ook bied ik hulp in het (leren) praten met de eigen partner over deze voorkeuren. Dat hoeft niet in te houden dat deze partner mee moet kunnen gaan in deze verlangens, wanneer er een verschil in verlangen is dan zijn er tal van mogelijkheden om samen een weg hier in te vinden. Een weg die voor beiden acceptabel is. Ook in dit proces kan ik als coach hulp bieden. Gesprekken worden bij cliënt thuis gevoerd wanneer je in de regio Valkenswaard/Eindhoven woont, woon je niet in deze regio maar wil je wel graag mijn hulp als coach dan kun je gebruik maken van E coaching.

Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen via het contact formulier