Over mij

Naast mijn werkzaamheden als online publisher, webdesigner, mantelzorger, caretaker en mijn vrijwilligerswerk als beheerder van BdsmMinnend stel ik mijn kennis en ervaringen als coach nog steeds beschikbaar voor diegenen die daar behoefte aan hebben. Ik doe dit slechts voor een paar uurtjes per week, van 2006 tot 2014 heb ik met veel plezier op parttime basis als coach gewerkt. Helaas viel dit lastig te combineren met mijn andere werkzaamheden en heb ik de beslissing genomen meer tijd vrij te maken voor mijn andere werk.

Mijn ervaring in het begeleiden van anderen op het gebied van seksualiteit, relatie en intimiteit beslaat een lange tijd. Vanaf 2002 bied ik op vrijwillige basis begeleiding voor mensen die behoefte hebben aan iemand om mee te praten over hun bdsm gevoelens. Er zijn veel misverstanden over bdsm en de beleving ervan. Omdat goede voorlichting en informatie voorziening een eerste stap is naar begrip ben ik een vijftien jaar geleden gestart met een website die hierin voorzag (welke later heeft geleid tot deze website). Naast het geven van voorlichting en informatie via mijn website ben ik in 2002 gestart met een online community om zo een besloten en geborgen plek te bieden aan mensen die behoefte hebben aan communicatie met anderen omtrent bdsm, de persoonlijke ontwikkeling, vragen, twijfels en onzekerheden die er zijn.

In 2006 heb ik mijn werk ervaringen als vrijwilliger aangevuld met een studie personal coach zodat ik mij ook beroepsmatig als gediplomeerd coach kan gaan profileren, en behalve binnen bdsm ook in andere onderwerpen binnen seksualiteit hulp kon gaan bieden. Ik doe het werk als coach zowel als het vrijwilligerswerk met een enorme passie. Praten over seksualiteit is voor velen nog steeds een taboe, met mijn manier van werken laat ik zien dat dit taboe ons meer in de weg staat dan dat het ons iets biedt. Soms is er slechts één gesprek nodig om iemand weer op weg te helpen, het komt vaak voor dat iemand met een paar concrete vragen zit en deze aan niemand durft te stellen. De coaching die ik bied richt zich op het krijgen van inzicht in de persoonlijke belevingswereld van seks. Dat is een individueel beleven waar ik onbevooroordeeld adviezen, tips en inzichten in kan geven die de beleving kunnen versterken en zorgen voor een betere balans. Voor partners die worstelen met een verschil in verlangen is het grootste struikelblok vaak het praten met de partner, ik kan deze drempel helpen verlagen door middel van het aanbieden van tips om elkaar weer of beter te vinden in de relatie. En dan met name op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

Ik mag inmiddels terugkijken op tien jaar werken als coach seksueel bewustzijn en 14 jaar vrijwilligers werk als beheerder en gespreksleider van een besloten online community die ruimte biedt aan gelijkgestemden om te praten over hun individuele beleving van bdsm. Wil je meer weten over hoe anderen mijn werkwijze hebben ervaren lees dan de testimonials.

Je kunt geheel vrijblijvend contact met me opnemen wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden van een gesprek met mij als coach. Ik werk met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat ik geen vaste tarieven hanteer maar dat jij zelf bepaalt (naderhand) wat het contact met mij jou waard is geweest. Gesprekken kunnen online plaatsvinden, telefonisch of bij jou/jullie thuis.

Karen Smits
Coach Seksueel Bewustzijn & Kink Aware Professional
Florijnhof 25
5551 VM Valkenswaard

Telefoonnummer: 06 19541730
Email: info@mistique.info

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie